Batteri Duracell Ultra
Batteri Duracell Ultra
Batteri Duracell Ultra
Batteri Duracell Ultra
Batteri Duracell Ultra
Batteri Duracell Ultra
Batteri Duracell Ultra
Batteri Duracell Ultra
Batteri Duracell Ultra

Fakta om Batteri GP Ultra Plus AAA

Artikelnr. 541405
Batterityp AAA
Uppladdningsbart N
Enhet fp
Nettovikt 0.053
Miljömärkning svanen
Ursprungsland CN
Förpackningsinformation 1 10fp/krt
Förpackningsinformation 10fp/krt

Batteri GP Ultra Plus AAA

Artnr: 541405
10fp/krt
Vår Svanen-märkta GP Alkaline Ultra Plus serie är ett utav de kraftfullaste batterierna på marknaden. Dessa batterier levererar upp till 150 % mer kraft* och med den förbättrade prestandan erbjuder de pålitlig och jämn energi länge. Batterier som håller längre blir dessutom billigare i längden och innebär mindre avfall. I våra GP Alkaline Ultra Plus batterier finns inga kompromisser, detta är batterierna utformade för alla enheter med hög energiförbrukning så som smarta dörrlås, elektriska alarm, spelkonsoler, drönare med flera.
55,00 kr/fp
  • AAA  4st/fp 55,00 kr/fp
  • AAA 12st/fp 158,75 kr/fp
Finns i lager

Vad innebär G-TECH?

Vår G-TECH teknik revolutionerar batteriprestanda med hjälp av tre kraftfulla genombrott:

1. Snabbare kraft

Genom att använda zink S-pulver med extra hög densitet i batteriets kärna, genereras kraften imponerande snabbt och med en förbättrad prestanda.

2. Jämn energi längre

Kärnan innehåller en multi-ringskonstruktion och grafit av mycket hög renhet. Detta förbättrar den elektriska ledningsförmågan och bevarar kraft även för användning under längre perioder.

3. Kraftfullare prestanda

Batteriets insida har en strömlinjeformad design och är tillverkad av slitstarkt, korrosionsbeständigt stål. Detta ökar kapaciteten för reaktiva material, vilket resulterar i en högre kraftgenerering och därför ett kraftfullare batteri.

Patenterat skydd för batteriläckage

Med hjälp av vår patenterade tätningsring i nylon, kombinerat med en hållbar korrosionsskyddad konstruktion är problem med batteriläckage ett minne blott. Detta säkrar lagring av batterierna samtidigt som enheter inte blir förstörda.

Ny återvinningsbar förpackning

Med våra nya smarta förpackningar helt i papper vill vi minska vårt klimatavtryck. De innehåller inte bara upp till 3 g mindre material än konkurrenterna, designen gör även att transporter kan optimeras. Allt tryck är dessutom med sojabaserat bläck, inte petroleumbaserat, vilket gör förpackningen helt återvinningsbar.

Svanenmärkt

Denna batteriserie ifrån GP är Svanenmärkt vilket innebär att batterierna lever upp till deras hårda krav på hela produktledet, detta inkluderar bland annat säkerhet, prestanda och innehåll av farliga metaller. Med Svanenmärkta engångsbatterier minskar man därmed resursförbrukningen och mängden farligt avfall.

* Testad i högströmsapplikationer vs IEC 60086-2:2021 MAD. Effektiviteten kan variera beroende på enhet och användning.