Vilka är Nyah-gruppen?

Vilka är Nyah-gruppen?

Nyah-gruppen - en aktör med engagemang för din vardag!
 

Nybloms i Kalmar och Ahnviks i Borås är två av branschens mest erfarna och framgångsrika företag i respektive region med omnejd.

Med nästan 200 år personlig affärsverksamhet i ryggen ger vi våra kunder effektiva och kvalitativa lösningar med allt inom förbrukningsmaterial till industri och kontor.
Vårt mål är helt enkelt att vi ska vara det bästa alternativet för din verksamhet; oavsett om du behöver well- och emballage för att skicka varor, pennor till kontoret, städprodukter till verksamheten eller skyddskläder till dina medarbetare.
Tillsammans skapar vi styrka och trygghet i alla led.


I nyah-gruppen blir vi tillsammans en aktör med kompetens och styrka att ligga i absolut framkant när det gäller service och sortiment. Att välja oss som leverantör ska vara en fördel för dig, det är vår enkla grundidé.

Vi förstår att varje företag har unika behov, och vår expertis ligger i att skräddarsy möjligheter för att optimera er verksamhet.

Med en djup förståelse för marknadstrender och utveckling erbjuder vi lösningar som adresserar era specifika utmaningar.

Våra dedikerade team fokuserar på att hjälpa er med det ni behöver till er organisation.

Vi tror på att skapa långsiktiga samarbeten och bidra till er framgång på den snabbt föränderliga marknaden.