Ny kund

Ny kund

Första gången på Nybloms.se?
Ingen fara vi guidar dig rätt.

Nybloms är totalleverantören som värnar om den lokala och personliga känslan. 
Vi brinner för att serva våra kunder och sätter alltid dig som kund i första rummet. Vi är öppna för att kundanpassa och försöker alltid ta fram den bästa lösningen för dig som kund.

Avtal?
Du kan alltid lita på att ett handslag gäller med oss på Nybloms.
Har du produkter som du förbrukar mycket av kan vi gemensamt se över detta och jobba fram ett sortiment och en prisbild anpassad för dig och ditt behov.

Kundunika produkter?
Vare sig det handlar om produkter med er logotype, måttanpassat emballage eller unika material så kan vi hjälpa dig.
Vi har både kunskapen och erfarenheten. Berätta mer om ditt behov så hittar vi en lösning. Kontakta oss.

E-handel
nybloms.se handlar du enkelt dygnet runt. Med en inloggning så hittar du alltid dina nettopriser i webbshoppen. Dina avtalspriser och kundunika finns samlade separat. Du kan enkelt skapa upp egna beställningslistor. Din orderhistorik finns samlad så du enkelt kan gå tillbaka och se vad som inhandlats.

Personlig säljare
Hos oss har du alltid tillgång till din personliga säljare. Säljaren kommer ut på besök och hjälper till på plats vid behov. Din säljare kan du alltid vända dig till vid frågor och funderingar.

Sortiment
Vi har förmodligen branschens bredaste produktportfölj. Vi är kända för vår kunskap inom industriemballage, hygien & torkpapper, servering & catering, kontorsmateriel och städprodukter. På senare år har vi även breddat oss och kan nu erbjuda ett riktigt bra sortiment av arbetskläder och skyddsprodukter. Senaste tillskottet kallar vi Inredning & Utrustning. Här hittar du allt du kan tänka dig till din arbetsplats. Allt från Materialhanteringsprodukter och pallställ till kontorsmöbler och miljöhantering.