Packband

Packband används främst för att skydda och fixera gods på pall och under transport. Banden kan också användas för att bunta ihop kartonger, tidningar och annat. Ett populärt användningsområde är också att använda banden för att försluta förpackningar istället för att använda tejp eller klamrar. Vi erbjuder marknadens alla moderna packband; PP-band, PET-Band, VG-band och stålband. Är du osäker på vilket band som passar just dig? Kontakta oss på 0480-44 42 80 eller order@nybloms.se.

2 1 Visa alla 37 produkter | Sida 1 av 2 |
PET-band Swestrap

För medeltung och tung pallbandning, godsfixering och buntning. Kan användas manuellt med lämpliga bandningsverktyg eller i automatiska pallbandningsmaskiner. Rullens innerdiameter 406mm.

  •  
PP Maskinband Swestrap För hel- och halvautomatiska bandningsmaskiner.
VG-Band packband Swestrap För medeltung till tung pallbandning och godsfixering. Används med manuella bandningsverktyg.
Plomb av metall Swestrap Plomb för förslutning av PP- och PET-band
Buntband Nybloms Buntband för ihopbundning av kablar, färstning, påsförslutning mm.
Spänne av metall till PP & VG-Band Swestrap

För förslutning av PP & VG-Band, passar till sträckare ST-16 och ST-116.

PP-Band manuell hantering Swestrap För lätt till medeltung pallbandning och godsfixering. Manuell användning.
VG-Band för balpress Swestrap

VG-Band för balpressar.

VG-Band "allt i ett" Swestrap För medeltung till tung pallbandning och godsfixering. Används med manuella bandningsverktyg.
Bandningsverktyg OR-T 260 Swestrap

Laddningsbart bandningsverktyg för 12-13 alt. 15-16 mm PP- eller PET-band. Försluter med friktionssvets. Bandspänningen inställbar upp till 260 kp. Levereras med laddare.

Bandningsverktyg Z-393 Swestrap

Laddningsbart bandningsverktyg för 12-13 alt. 15-16 mm PP- eller PET-band. Försluter med friktionssvets. Bandspänningen inställbar upp till 250 kp. Med display för snabb och enkel inställningar. Levereras med laddare. Batteri med modern Li Ion-teknik för bästa funktion.

Bandningsverktyg OR-T 450 Swestrap Laddningsbart bandningsverktyg för 15-16 alt. 18-19 mm PP- eller PET-band. Försluter med friktionssvets. Bandspänningen inställbar upp till 450 kp. Levereras med laddare.
Avrullare Bärbar BA-2 31002 Swestrap

Bärbar avrullare för VG-band med rullar som har 76 mm innerdiameter. Robust och med en låda för sträckare och spännen.

Strapstång 40001 Swestrap

Underlättar att trä bandet under/genom pallen.

VG-band för lastsäkring Swestrap För godsfixering lastsäkring.
Avrullarvagn för Oscillerade Ringar 123197 Josef Kihlberg En rejäl stålbandsvagn för 10-19mm bredd på band. Det är enkelt och går snabbt att byta rulle. Vagnen har stora hjul som gör den lätt att flytta.
Lås för lastsäkring Swestrap

Lås för lastsäkringsband.

Avrullarvagn UA-446 31009 Swestrap Avrullarvagn för PP- och PET-band samt stålband. För rullar med innerdiameter (kärna) 406mm.
37 produkter | Sida 1 av 2 | 2 1