Packband

Packband används främst för att skydda och fixera gods på pall och under transport. Banden kan också användas för att bunta ihop kartonger, tidningar och annat. Ett populärt användningsområde är också att använda banden för att försluta förpackningar istället för att använda tejp eller klamrar. Vi erbjuder marknadens alla moderna packband; PP-band, PET-Band, VG-band och stålband. Är du osäker på vilket band som passar just dig? Kontakta oss på 0480-44 42 80 eller order@nybloms.se.

2 1 Visa alla 33 produkter | Sida 1 av 2 |
PET-band Swestrap

För medeltung och tung pallbandning, godsfixering och buntning. Kan användas manuellt med lämpliga bandningsverktyg eller i automatiska pallbandningsmaskiner. Rullens innerdiameter 406mm.

  •  
VG-Band "allt i ett" Swestrap För medeltung till tung pallbandning och godsfixering. Används med manuella bandningsverktyg.
PP-Band manuell hantering Swestrap För lätt till medeltung pallbandning och godsfixering. Manuell användning.
Packband PP i dispenser Swestrap För lätt till medeltung pallbandning. Manuell användning.
PP Maskinband Swestrap För hel- och halvautomatiska bandningsmaskiner.
Spänne av metall till PP & VG-Band Swestrap

För förslutning av PP & VG-Band, passar till sträckare ST-16 och ST-116.

VG-Band packband Swestrap För medeltung till tung pallbandning och godsfixering. Används med manuella bandningsverktyg.
Bandningsverktyg OR-T 260 Swestrap

Laddningsbart bandningsverktyg för 12-13 alt. 15-16 mm PP- eller PET-band. Försluter med friktionssvets. Bandspänningen inställbar upp till 260 kp. Levereras med laddare.

Plomb av metall Swestrap Plomb för förslutning av PP- och PET-band
Bandningsverktyg Z-393 Swestrap

Laddningsbart bandningsverktyg för 12-13 alt. 15-16 mm PP- eller PET-band. Försluter med friktionssvets. Bandspänningen inställbar upp till 250 kp. Med display för snabb och enkel inställningar. Levereras med laddare. Batteri med modern Li Ion-teknik för bästa funktion.

Strapstång Swestrap

Underlättar att trä bandet under/genom pallen.

VG-Band för balpress Swestrap

VG-Band för balpressar.

Lås för lastsäkring Swestrap

Lås för lastsäkringsband.

Avrullarvagn för enkelspolat stålband Josef Kihlberg En robust vagn/vagga för enkelspolade ringar. Passar 10--19mm spolbredd. Det finns ett rymligt fack för verktyg och tillbehör. Vagnen är försedd med stora hjul vilket gör den lätt att flytta.
Kombiverktyg för PP och PET-band Swestrap Bandningsverktyg för sträckning och förslutning av PP- och PET-band, bredd 15-16 mm. Används med plomb PKÖ-16.
PP-band "allt som behövs Swestrap För lätt pallbandning. Manuell användning.
Bandningsverktyg OR-T 450 Swestrap Laddningsbart bandningsverktyg för 15-16 alt. 18-19 mm PP- eller PET-band. Försluter med friktionssvets. Bandspänningen inställbar upp till 450 kp. Levereras med laddare.
Bärbar avrullare för VG band Swestrap

Bärbar avrullare för VG-band med rullar som har 76 mm innerdiameter. Robust och med en låda för sträckare och spännen.

Avrullarvagn UA-1 31003 Swestrap Avrullarvagn för VG- och PP-band. Inställbar för innerdiametrar 76, 150, 200 och 280 mm. Låda för förvaring av bandningsverktyg.
VG-band för lastsäkring Swestrap För godsfixering lastsäkring.
33 produkter | Sida 1 av 2 | 2 1